Home
Manikyr
THE ONE
Stikerë për thonj THE ONE Artistry Jewel

Përshkrim

Bëhuni stilisti juaj i thonjve dhe transformoni menjëherë thonjtë tuaj me këto ngjitëse xhevahiresh artistike që aplikohen lehtësisht në forma dhe madhësi të ndryshme argëtuese. Vjen në një paketë prej 20 diamantësh në një kombinim të argjendit me të zezën. Përdoreni sipër thonjve të thatë.

Shkëlqeni menjëherë me thonjtë tuaj!
Hapi 1:Sigurohuni që thonjtë tuaj të jenë plotësisht të thatë
Hapi 2:Përdorni një piskatore për të hequr ngjitësin nga fleta plastike
Hapi 3:Vendoseni me kujdes ngjitësin në thoin tuaj
Shënim:Mos përdorni një shtresë të sipërme pasi të keni vendosur ngjitësit.

Si të hiqni:


Largoni ose hiqni me ngjyrën e thonjve duke përdorur një heqës manikyri.

Teknologjia e avancuar dhe formulimet më të fundit, dallohet nga të tjerat me nuancat në trend, pigmentim të lartë dhe produktet me paketim elegant. THE ONE është projektuar në Stokholm - një nga kryeqytetet e inovacionit në botë dhe ku lindin trendet. Shprehuni me një gamë të gjerë kozmetike për fytyrën, sytë, buzët dhe thonjtë. Nuancat e reja me stil takohen me formate inovative.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.