Home
Brusha & Aplikues
Giordani Gold
Brusha për fondatina Giordani Gold Sensuous Touch

Përshkrim

Brusha për fondatinë për të aplikuar dhe përzier pa mundim bazën e lëngshme, për një përfundim të lëmuar, jashtëzakonisht të përsosur. E krijuar me një formë këndi të lakuar për të arritur çdo kontur të fytyrës, e shoqëruar me fije të buta të mbushura dendur për përzierje të qetë me një prekje sensuale. Çertifikuar vegane.
 

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.