Shgishe Wellosophy Smartshake

Përshkrim

Shakeri ynë i përditësuar dhe inovativ Wellosophy është me mundesi hapje,po ashtu i grumbullueshëm dhe ju lejon të mbani të gjitha gjërat tuaja thelbësore në lëvizje! Duke shfaqur një futje organizuese, rrjetë mikser dhe kapak rezistente ndaj rrjedhjeve, përzierja e pluhurave është e thjeshtë dhe e përshtatshme. I sigurt për pjatalarëse, frigorifer dhe mikrovalë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.