Home
Mjete të tjera grimi
Giordani Gold
Çanta e make up-it 2023 Giordani Gold

Përshkrim

Kuroni gjërat tuaja thelbësore të GG me këtë çantë grimi të krijuar me një fund me teksturë sensuale në të zezë, të shënuar në mënyrë elegante me logon GG. E strukturuar mirë me xhep rrëshqitës nga brenda. Zbukuruar me detaje të arta dhe zinxhir tërheqës të logos GG.
 

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.