Home
Mjete të tjera grimi
Mjetet e Grimit
Makeup Remover Cloth

Përshkrim

Zbuloni magjinë e një lecke të ripërdorshme për heqjen e grimit! Bërë me materiale 100% të ricikluara. Vetëm me ujë, fibrat e buta dhe prej pelushi punojnë për të fshirë butësisht grimin e rëndë dhe madje edhe maskarën rezistente nga uji për një pastrim të plotë dhe eksfolim të butë. Lëkura ndihet e pastër dhe e freskët. Më pak rrëmujë. Më pak mbeturina.

Lagni peshqirin me ujë të ngrohtë dhe shtrydhni ujin e tepërt. Më pas, me lëvizje të buta rrethore, fshijeni leckën e lagur mbi fytyrën tuaj për të hequr grimin.

Për të hequr grimin e rëndë të syve ose maskarën rezistente nga uji, shtypni butësisht leckën e lagur mbi sy për disa sekonda. Kjo do të ndihmojë në zbërthimin efektiv të çdo produkti.

Për pastrim të shpejtë, shpëlajeni peshqirin tuaj tërësisht pas çdo përdorimi ose përdorni një detergjent të butë, më pas lëreni të thahet në ajër.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.