Shishe e ujit Wellosophy Hydrate

Përshkrim

Hidratoni me stil me shishen tuaj të ujit Wellosophy! Kjo shishe uji e dobishme, e lehtë për t'u mbajtur, e rezistueshme ndaj rrjedhjeve ju siguron që të jeni të hidratuar gjatë gjithë ditës. Shishja e tejdukshme ju lejon të gjurmoni hidratimin tuaj dhe përputhet në mënyrë të përsosur me produktet tuaja Wellosophy.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.