Home
Dhurata për Meshkuj
North for Men
Çantë tualeti North For Men Sensitive Protect

Përshkrim

Çantë tualeti funksionale dhe e gjerë në ngjyrë të gjelbër, që përputhet me koleksionin North for Men Sensitive Protect. Përshtatet me disa produkte dhe përmban një xhep të jashtëm me zinxhir. E punuar me poliestër të ricikluar.
North for Men is Oriflame's tried and trusted male grooming brand – designed for men who value looking and feeling great and strive for greatness every day. No matter your skin type or how straightforward or advanced your needs, you'll find the quality products you need to complement your daily grooming routine, and inspire you with the confidence to go out and be the best you can be. North for Men Sensitive is the range for manly skin that requires a softer touch. It's specially formulated to relieve and protect your skin, while minimising discomfort and irritation.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.