Home
Të tjera
Aksesorë Mode
Shiriti i kokës Bow

Përshkrim

Shtojini stil rutinës suaj të bukurisë me një shirit koke super të butë që i mban butësisht flokët tuaj jashtë ballit ndërsa përgatiteni për ditën ose natën tuaj. Elastika shtrihet lehtësisht rreth kokës tuaj, pavarësisht nga madhësia, dhe detaji i papionit është shumë i lezetshëm.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.