Home
Pastrues
Pastrues
Sfungar për pastrimin e fytyrës

Përshkrim

Sfunxher natyral i dizajnuar për largimin e grimit dhe pastrim të thellë të fytyrës. Përdoreni së bashku me solucionin tuaj të preferuar të Oriflame për pastrimin e fytyrës. Tekstura gjithashtu përdoret për piling dhe për pëgatitje të lëkurës para aplikimit të hidratuesit. Pas përdorimit, pastroni sfunxherin dhe lëjeni të thahet. Sfunxheri fiton sërish formën e vet pas tharjes. E punuar nga celuloza.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.