"Gjëja ime e preferuar për produktin është prebiotika".

CFAR JAN PREBIOTIKET?

Ata në thelb janë ushqim për bakteret e mira në lëkurën tonë, në mënyrë që të mund të përfitojmë plotësisht nga produktet tona të tjera për kujdesin e lëkurës.

Pra, kur dhe si mund ta përdorni?
Cdo ditë pasi të keni pastruar lëkurën tuaj dhe para se të aplikoni krem ​​serumi dhe fytyre. Përdorni gishtat dhe butësisht tundeni atë.
Pra, kur dhe si mund ta përdorni?
Cdo ditë pasi të keni pastruar lëkurën tuaj dhe para se të aplikoni krem ​​serumi dhe fytyre. Përdorni gishtat dhe butësisht tundeni atë.
Me Qmim Special BLEJ TANI
Me Qmim Special BLEJ TANI

Alain’s Ingredient Glossary

Marine Prebiotic (Saccharide isomerate)
Prebiotic is “food for the skin bacteria” – the prebiotic stimulates natural skin renewal, leading to smoother and softer skin texture and also diminishes the pores appearance.

Hyaluronic acid (sodium hyaluronate)
Fundamental molecule that regulates and improve skin moisturisation. Makes the skin supple, smooth and soft.

D-Panthenol & Betaine
Help to hydrate, condition and soften the skin.

Glycerin & Propanediol
Humectants that attract and retain water in the skin and provide moisturising benefits to the skin.

Vitamin E (tocopherol acetate)
Strong antioxidant that protects the skin from oxidative stress.