Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar
  1. Home
  2. Shërbimi për Konsumatorë
  3. Informacionet e kompanisë
  4. Ku mund ti gjej informatat për kompaninë?

Ku mund ti gjej informatat për kompaninë?

Për më shumë se 50 vjet ne po u mundësojmë njerëzve nga e gjithë bota të festojnë bukurinë e tyre dhe të bëjnë realitet ëndrrat e tyre. Për dashamirët e bukurisë, ne krijojmë dhe ofrojmë produkte cilësore, të sigurta, moderne dhe një mundësi unike për t'u bërë pjesë e komunitetit global.
Biznesi ynë ju ofron një mundësi unike për t'u bërë pjesë e industrisë së kozmetikës duke rekomanduar produktet tona me cilësi të lartë të krijuara në Suedi. Me mundësinë tonë të biznesit, ju mund të filloni të fitoni para që nga dita e parë, të rritni biznesin tuaj dhe të krijoni mundësinë për të udhëtuar nëpër botë me ne. Bashkohuni me bashkësinë tonë globale të njerëzve me mendje të njëjtë - dashamirës të bukurisë!

Të gjitha informacionet në lidhje me Kompaninë mund të gjenden në seksionin KUSH JEMI:
https://ks.oriflame.com/about