Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar
  1. Home
  2. Shërbimi për Konsumatorë
  3. Informacionet e kompanisë
  4. Cili është orari i punës i shërbimit ndaj klientit?

Cili është orari i punës i shërbimit ndaj klientit?

Orari i punës për shërbimin ndaj klintëve  e hënë – e premte 9-18h.
Nëse ju duhet ndihma jonë,mund të na dërgoni email.
Shërbimi ynë ndaj klientit do t'ju përgjigjet sa më shpejt të jetë e mundur dhe jo më vonë se brenda një ditë pune.