Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar
  1. Home
  2. Shërbimi për Konsumatorë
  3. Dokumentet & formularet
  4. Ku mund të gjej një formular reklamimi-ankese?

Ku mund të gjej një formular reklamimi-ankese?

Mjafton të dërgoni email në oriflame.kosovo@oriflame.com dhe të reklamoni apo bëni kërkesë për ndonjë kthim