Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Si mund ta ndryshoj adresën e transportit?

Nëse keni vendosur të dorëzoni në adresën tuaj të shtëpisë, do të shihni adresën që tashmë është regjistruar gjatë regjistrimit. 

 

 

Ju mund të ndryshoni adresën e transportit duke klikuar shenjën + në anën e djathtë të ekranit, kur selekdoni DËRGESË NË SHTËPI për të ruajtur adresën shtesë të transportit.Në dritaren tjetër, vendosni adresën e re në të cilën dëshironi të dorëzohet paketa. Kjo adresë do të shfaqet si një adresë shtesë dhe ju mund ta zgjidhni atë për dorëzim çdo herë