Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar
  1. Home
  2. Shërbimi për Konsumatorë
  3. Porositja, reklamimet dhe kthimet, dërgesa
  4. Çfarë opsionesh kam për të dorëzuar porosinë time?

Çfarë opsionesh kam për të dorëzuar porosinë time?

 

Mundësitë për Dorëzim janë:

1. Opsioni i fundit i dorëzimit i përdorur

2.Merrni në një nga pikat tona të shërbimit

3.Dërgesë në shtëpi

Përveq asaj, kur selektoni Dërgesë në shtëpi, do të keni mundësi të shtoni një adresë të re, në të cilën dëshironi ta merrni kësaj here porosinë