Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Çfarë duhet të bëj nëse porosia ime vonohet?

Nëse pako nuk ka mbërritur në kohë, kontrolloni statusin e paketës në llogarinë tuaj, pasi të kyqeni në Sektorin e Brend Partnerëve - mund t'i shihni udhëzimet në përgjigjen e pyetjes: - Si mund ta kontrolloj kur do të arrijë pakoja ime?

Ju gjithashtu mund të kontaktoni Shërbimin për Konsumatorë, në ditët e punës nga ora 9 e mëngjesit deri në 17:00 ose duke dërguar një e-mail në oriflame.kosovo@oriflame.com dhe shërbimi ndaj klientit do t'ju përgjigjet sa më shpejt të jetë e mundur dhe brenda një dite pune.