Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Ndjekja e porosive

  1. Ju mund të ndiqni porosinë tuaj si më poshtë, në fillim kyçeni në llogarinë tuaj, dhe më pas shkoni tek Porositë-> Historia e porosive dhe zgjidhni porosinë që dëshironë të ndiqni.

     

  2. Këtu mund të ndiqni në cilën fazë gjendet porosia juaj, nëse p.sh është dërguar ng adepoja qëndrore,i është dorëzuar korrierit të kompanisë etj.

     

  3. Gjithashtu , pas çdo porosie ju do të gjeni bashkangjitur një lajmërim i cili do të shfaqet në formë zileje lart në krahun e djathtë të ekranit tuaj. Pas kryerjes së porosisë ku do të informoheni përmes kësaj dritareje për të gjitha fazat e porosise.