Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

A mund të anuloj porosinë time?

Anulimi i porosisë është i mundur në një periudhë shumë të shkurtër pasi të keni porositur. Periudha në të cilën mund të anuloni porosinë është maksimumi 15 minuta pas porosisë.
Në seksionin ORDER HISTORY, gjeni porosinë që dëshironi të anuloni, klikoni në rrethin me 3 pika në këndin e sipërm të djathtë dhe nëse shfaqet fusha Cancel order, kjo do të thotë që ju ende mund ta bëni atë.


Thjesht klikoni në Anulo Porosinë dhe vetëm konfirmoni edhe një herë se e dëshironi vërtet.