Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Si mund të porosis?


Porositja e produkteve Oriflame është e aktivizuar për partnerët e regjistruar të markës.

 Si mund të porosis?
Porosinë mund ta bëni  :
1. Përmes web faqes online
2. Përmes aplikacionit tonë

Si ta bëj porosinë në web faqe ose në aplikacion?

Për të porositur produktet tona, duhet të regjistroheni dhe të keni numrin tuaj të anëtarësimit dhe fjalëkalimin.

Në fushën Email ose numrin e partnerit të markës, shkruani adresën tuaj të postës elektronike që keni raportuar gjatë regjistrimit ose thjesht shkruani numrin tuaj të anëtarësimit. Fjalëkalimin mund ta krijoni vetë dhe mund ta ndryshoni në çdo kohë (shikoni pjesën Regjistrimi, Anëtarësimi dhe profili).


Ju duhet të regjistroheni me numrin tuaj të anëtarësimit dhe fjalëkalimin siç tregohet në foto:

 

Pas regjistrimit, thjesht klikoni  te shporta  shportë dhe mund të filloni të porosisni menjëherë: