Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar
  1. Home
  2. Shërbimi për Konsumatorë
  3. Porositja, reklamimet dhe kthimet, dërgesa
  4. Si mund të bëj porosi nëse nuk jam anëtare e Oriflame?

Si mund të bëj porosi nëse nuk jam anëtare e Oriflame?

Porositja e produkteve tona është e mundur vetëm nëse jeni tashmë anëtar i regjistruar. Ju mund të regjistroheni në vetëm disa hapa. Kur regjistroheni, mjafton të vendosni informacionin bazë të nevojshëm për dorëzimin e porosisë. Në faqen kryesore të Website, shkoni te fusha Join Us.


Klikoni në linkun  https://ks.oriflame.com/ dhe 
filloni regjistrimin tuaj dhe pasi të keni marrë lidhjen e aktivizimit mund të bëni porosinë tuaj të parë.