Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar
  1. Home
  2. Shërbimi për Konsumatorë
  3. Porositja, reklamimet dhe kthimet, dërgesa
  4. Si mund të porosis produkte nga Programi i Besnikërisë ose një produkt nga Programi i Mirëseardhjes?

Si mund të porosis produkte nga Programi i Besnikërisë ose një produkt nga Programi i Mirëseardhjes?

 Në hapin e dytë të porositjes shfaqe seksioni -  OFERTA TUAJA. Të gjitha ofertat për të cilat keni përmbushur kushtin do të jenë të dukshme në këtë hap porositjeje.

Gjatë porosisë dhe në pjesën e OFERTËS TUAJ shfaqet një listë e produkteve që mund të porositni nga Programi i Besnikërisë ose Programi i Mirëseardhjes. Thjesht gjeni dhe SHTO produktin që dëshironi, më pas konfirmoni dhe shtoni në shportë.

Është shumë e rëndësishme për Programin e Mirëseardhjes që porosia të ketë minimumi 100 pikë bonus, që është kusht për pjesëmarrje në këtë program dhe kusht që përzgjedhja e produkteve të shfaqet në OFERTAT TUAJA!

Të gjitha detajet e programit të mirëseardhjes mund të gjenden në seksionin KATALOGJET DHE BROSHURAT AKTUALE

 

Është shumë e rëndësishme për Programin e Besnikërisë që porosia të ketë minimumi 25 pikë bonus, që është kusht për pjesëmarrje në këtë program dhe kusht që produktet të zgjedhni në seksionin OFERTA TUAJA! Shihni të gjitha detajet e Programit të Besnikërisë në seksion   KATALOGJET DHE BROSHURAT AKTUALE

Mblidhni pikët e besnikërisë që merrni për çdo produkt që blini.
Ndërroni pikë për produkte nga kategori të ndryshme: 100, 300, 500 ose 800.
Shtoni produktin e zgjedhur në çdo porosi me kusht të paktën 25 pikë bonus.
Ju mund të zgjidhni produkte nga kategori të ndryshme në të njëjtën kohë. Për shembull, nëse keni 500 pikë, mund të zgjidhni 2 produkte nga kategoria 100 dhe 1 produkt nga kategoria 300 pikë.
Pikat e besnikërisë janë të vlefshme për gjashtë muaj.


Gjurmo statusin e pikëve të besnikërisë në raportin e vendosur në seksionin BIZNESI IM / RAPORTET / LP skadimi ONLINE për veten dhe bashkëpunëtorët nga struktura juaj.
Produktet e Programit të Besnikërisë i shtohen porosisë tuaj me një çmim prej 1 €.
Kur porositni produkte nga Programi i Besnikërisë, mund të shihni sa pikë besnikërie keni aktualisht në dispozicion. Pasi të keni përfunduar zgjedhjen e produktit, statusi i pikëve do të ndryshojë, kështu që është shumë e lehtë të mbani shënim se sa pikë besnikërie mbeten të disponueshme për ju.