Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar
  1. Home
  2. Shërbimi për Konsumatorë
  3. Porositja, reklamimet dhe kthimet, dërgesa
  4. Si mund të porosis produktet WELLNESS nga një magazinë lokale?

Si mund të porosis produktet WELLNESS nga një magazinë lokale?


Për shkak të rregulloreve ligjore, produktet WELLNESS nuk mund të porositen nga magazina jonë qendrore në Hungari, por porositen nga magazina lokale në Prishtinë.

Ju mund të porosisni lehtësisht produkte Wellness që janë të disponueshme ekskluzivisht në depon tonë lokale në Prishtinë.Ndiqni këto hapa për të porositur Wellness Produkte:

Pasi të keni hyrë në faqen tonë të internetit, përpara se të porosisni, duhet fillimisht të shkoni në seksionin DORËZIMI

Zgjidhni fushën Dorëzimi në adresën e shtëpisë dhe menjëherë selektoni WELLNESS STOKU nga stoku lokal dhe në fushën e komentit vendosni një shënim shtesë ku dëshironi të dërgohet paketa juaj (adresa e shtëpisë, stacioni i sponsorit, etj.):

Pastaj, kthehuni tek shporta e blerjes dhe vendosni kodet Wellness qe dëshironi ti porosisni.


Porositë nga magazina jonë lokale Wellness do të dërgohen pa kosto transporti, pavarësisht nga numri i pikëve që ka porosia!