Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

A mund të rritet kredit limiti im?

Në varësi të situatës dhe ofertave.

Në rast se ju duhet rritje në kredit limitin tuaj duhet të dërgoni Kërkesë me email në oriflame.kosovo@oriflame.com