Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar
  1. Home
  2. Shërbimi për Konsumatorë
  3. PAGESAT,MBLEDHJA E KREDIVE & KOMISIONET
  4. Çfarë ëshë krediti në orilame dhe si të aplikoj për të?

Çfarë ëshë krediti në orilame dhe si të aplikoj për të?

Krediti në orifalme ju lejon që të bëni porosi për ju dhe brend partneret tuaj pa paguar menjëherë porosinë.

Krediti ju lejohet vetëm Drejtorëve dhe Menaxherëve.

Kërkesën për Kredi duhet ta dergoni tek oriflame.kosovo@oriflame.com