Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Si mund të ndërtoj ekipin tim?

Si fillim, si Partner Brand, do të njiheni me produktet dhe botën e bukurisë Oriflame dhe do të përdorni njohuritë dhe aftësitë tuaja për t'i rekomanduar produktet familjes, miqve, kolegëve dhe të njohurve.

Kur ftoni njerëz të rinj për t'u bërë partnerë të brendit dhe i ndihmoni të shfrytëzojnë mundësinë e biznesit, ju gjithashtu rritni potencialin tuaj për rritje dhe zhvillim.

PROSPEKTING DHE REKRUTIM

Zgjeroni listën e kontakteve dhe propozoni partnerë të rinj të brendit për të krijuar "Ekipe ." Trajnoni partnerët e brendit për të filluar me listat e kontakteve telefonike, rrjetet sociale dhe rekomandimet e miqve.

Flisni me të paktën tre persona çdo ditë, informojini për Oriflame, produktet dhe mundësitë për fitime shtesë. Bëjeni këtë qëllimin tuaj të përditshëm dhe mësojini të njëjtën gjë edhe partnerëve tuaj të markës.

Organizoni prezantime për mundësitë e biznesit 2-3 herë në javë. Është e rëndësishme që t'i mbani ato rregullisht, në mënyrë që bashkëpunëtorët tuaj të dinë se kur dhe ku t'i sjellin anëtarët e tyre të rinj të mundshëm. Në fund të çdo prezantimi, mbani një trajnim "Si të filloni". Aktivizoni bashkëpunëtorët e rinj, duke i inkurajuar ata të bëjnë porosinë e tyre të parë dhe sigurohuni që t'i ftoni në takimin ose trajnimin e ardhshëm.

 

MONITORIMI DHE AKTIVIZIMI I EKIPIT


Është e rëndësishme që anëtarët tuaj të jenë aktivë dhe të bëjnë porosi gjatë çdo periudhe katalogu.

Qëndroni në kontakt me partnerët tuaj të markës - tregoni interes për shitjet dhe rekrutimin e tyre. Ftojini ata në evente dhe trajnime.

Kontaktoni të gjithë partnerët e markës që nuk kanë bërë një porosi në periudhën e fundit të katalogut dhe zbuloni pse ata ishin joaktivë.

Promovoni module të mësimit elektronik, të cilat do t'i ndihmojnë partnerët tuaj të markës të zhvillojnë aftësitë e shitjes dhe rekrutimit.

Krijoni një bisedë në grup në një rrjet social për të njohur sukseset e bashkëpunëtorëve tuaj - që nga porosia eparë, rekrutimi i anëtarëve të rinj deri në fitimin e statusit.