Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Si të fitoni para me Oriflame?

Si një partner i pavarur i brendit Oriflame, do t'i shihni fitimet tuaja aktuale në seksionin FAQJA IME- pasi të kyqeni në sektorin për Brend partner.

Llogaritjet bëhen automatikisht, që do të thotë se nuk duhet të llogarisni kurrë vet - përveç nëse dëshironi vërtet.

KURSIMET AKTUALE - Këto janë kursimet që bëni kur blini produkte me çmimin e anëtarësimit. Ju kurseni diferencën midis çmimit të listës dhe çmimit të anëtarësimit që paguani për produktet.

ZBRITJE E PERFORMANCËS - Ju mund të fitoni një zbritje të performancës bazuar në porosinë tuaj personale dhe në grup. Kur ftoni njerëz të rinj për t'u bërë partnerë të markës dhe i ndihmoni të shfrytëzojnë mundësinë e biznesit, ju gjithashtu rritni potencialin tuaj për rritje dhe zhvillim.

BONUSET - Shpërblime që mund të fitoni duke zhvilluar Liderët dhe duke i ndihmuar ata të kenë sukses. Bonuset janë një shpërblim për mbështetjen, trajnimin dhe zhvillimin e partnerit të markës.

ÇMIMET ME PARA MË KASH - Duke filluar me statusin e Drejtorit, sa herë që arrini një status të ri në Planin e Suksesit, ju merrni një çmim një herë në para.