Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

A mund të porosis Mostra për të gjitha produktet?

Ju mund të gjeni kode mostra të disponueshme për blerje në faqen e Oriflame

Pasi të kyqeni, shkoni tek menyja kryesore në anën e majtë dhe në fund të përmbajtjes së ofruar zgjidhni DYQANI I MOSTRAVE

 

Pastaj, do te ju shfaqet pamja me mostra ne vijim ku do te keni mundesi te përdorni edhe FILTER