Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Si mund të kyqem në Oriflame app?

Ju duhet të përdorni të njëjtin informacion si për kyqjen në Website për t'u identifikuar në aplikacionin Oriflame dhe aplikacionin Oriflame Business.

(Numri i brend partnerit tuaj dhe fjalëkalimi)