Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar
  1. Home
  2. Shërbimi për Konsumatorë
  3. Produktet, biznesi, mjetet dhe programet
  4. Çfarë aplikacioni ofron Oriflame për të më mbështetur?

Çfarë aplikacioni ofron Oriflame për të më mbështetur?

Ne ofrojmë mjete dixhitale që do t'ju lejojnë të drejtoni me lehtësi biznesin tuaj nëpërmjet një pajisjeje celulare, në çdo kohë, kudo.

Oriflame ka aplikacione të shkëlqyera për t'ju ndihmuar të bëni biznes në internet. Përdorni ato dhe përmirësoni biznesin tuaj.

Aplikacioni Oriflame - Njihuni me produktet dhe porositni nëpërmjet aplikacionit Oriflame
Aplikimi i Oriflame Business - Menaxhoni biznesin tuaj
Aplikacioni Oriflame SkinExpert - Analizoni gjendjen e lëkurës tuaj dhe të lëkurës së klientëve tuaj
Të gjitha aplikacionet e Oriflame ofrohen në Google Play dhe App Store,

Përdorni të njëjtin informacion si për Website për t'u identifikuar në aplikacionin Oriflame dhe aplikacionin Oriflame Business. (numrin dhe fjalëkalimin e brend partnerit)