Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Si mund ta ndryshoj sponzorin?

Termi Sponsor nënkupton një person që prezanton një person të ri në biznesin e Oriflame.
Nëse një anëtar i ri dëshiron të ndryshojë sponsorin, është e nevojshme që personalisht të dërgoni një kërkesë në adresën tonë të emailit oriflame.kosovo@oriflame.com
Në kërkesë, është e nevojshme të shpjegohet pse kërkohet ndryshimi dhe është e detyrueshme të futni numrin e anëtarësimit të sponsorit që dëshiron anëtari i ri. Pas marrjes së kërkesës, Kompania është e detyruar të kontrollojë të gjitha rrethanat e regjistrimit të pasaktë dhe nëse përcakton se të gjitha kushtet janë plotësuar, mund të miratojë ndryshimin e sponsorit.