Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar
  1. Home
  2. Shërbimi për Konsumatorë
  3. Regjistrimi, anëtarësimi, profili
  4. Çfarë është Programi i Mirëseardhjes dhe si të merrni pjesë?

Çfarë është Programi i Mirëseardhjes dhe si të merrni pjesë?

Programi i Mirëseardhjes është një ofertë speciale për klientët e rinj të Beauty dhe Brand Partnerët, e cila ofron dhurata speciale për blerjen e parë.! Për të marrë pjesë në programin e mirëseardhjes, bashkohuni në Oriflame dhe ndiqni këto 3 hapa: 

HAPI 1: Porosit produkte me vlerë të paktën 80 € në katalogun ku jeni regjistruar ose në katalogun e mëposhtëm dhe zgjidhni çdo produkt me vlerë deri në 10 €*
HAPI 2: Porositni një produkt me vlerë të paktën 80 € në katalogun e mëposhtëm pas hapit 1 dhe zgjidhni deri në dy produkte me vlerë deri në 15 €*
HAPI 3: Porosit produkte me vlerë të paktën 80 € në katalogun e parë pasues pas hapit 2 dhe zgjidhni deri në tre produkte me vlerë deri në 25 €*
*Produktin e përzgjedhur mund ta shkarkoni për 1€.

Ju mund të merrni zbritjen e mirëseardhjes dhe të kualifikoheni për programin e mirëseardhjes vetëm një herë. Kjo do të thotë që nëse tashmë keni marrë një zbritje të mirëseardhjes si klient i Beauty, nuk do të merrni një zbritje tjetër mirëseardhjeje kur të përmirësoni llogarinë tuaj në një markë partnere. Ju gjithashtu nuk mund të rikualifikoheni për Programin e Mirëseardhjes kur përmirësoni llogarinë tuaj në një Brand Partner, nëse tashmë jeni kualifikuar (ose keni humbur kualifikimin) si klient i Beauty. Megjithatë, nëse e keni filluar Programin e Mirëseardhjes si klient i Beauty, por nuk e keni përfunduar atë përpara se të kaloni në Brand Partner, mund të plotësoni kualifikimin e Programit të Mirëseardhjes si Brand Partner. Nëse regjistroheni drejtpërdrejt në Oriflame si Brand Partner, ju gjithashtu merrni një Zbritje të Mirëseardhjes dhe mund të kualifikoheni për të gjitha hapat e Programit të Mirëseardhjes që nga fillimi.