Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Sa zgjat anëtarësimi dhe kur skadon?

Anëtarësimi  zgjat një vit dhe nëse dëshironi mund ta rinovoni duke paguar shumën e tarifës për rinovimin e anëtarësisë, me porosinë e parë pas skadimit të periudhës, një vit nga përfshirja e rinovimit të anëtarësimit është 3.99 €
Si mund ta anuloj anëtarësimin tim?
Për të anuluar anëtarësimin në Oriflame, duhet të dërgoni kërkesën tuaj në adresën tonë të postës elektronike oriflame.kosovo@oriflame.com