Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar
  1. Home
  2. Shërbimi për Konsumatorë
  3. Regjistrimi, anëtarësimi, profili
  4. Ku mund ta gjej bilancin tim të Cashback dhe zbritjes së ndarjeve?

Ku mund ta gjej bilancin tim të Cashback dhe zbritjes së ndarjeve?

Ju mund të gjurmoni zbritjet tuaja të akumuluara të Oriflame (kthimin e parave dhe zbritjen e ndarjes) në një llogari virtuale të Portofolit Oriflame. Bilanci i Portofolit mund të gjendet në llogarinë tuaj tetabela.

Në aplikacionin Oriflame është i dukshëm te Une > Portofoli Oriflame.