Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Cila është zbritja që shkon në portofolin tim Oriflame (Cashback)?

"Cashback" është një zbritje e llogaritur nga çmimi i klientit, që kthehet në portofolin tuaj dhe përdoret për të paguar porositë tuaja të radhës. Çdo anëtar merr 15% mbrapa në portofol dhe çdo brand partner - 20% mbrapa në portofol të shumës totale të vlerës së porosisë.
Kthimi i parave aplikohet automatikisht kur vendosni një porosi. Kthimi total i parave të gatshme i përdorur për një porosi të vetme nuk mund të kalojë 50% të vlerës së porosisë. Nëse paratë e grumbulluara janë më shumë se 50% e vlerës së porosisë, shuma e tepërt do të ruhet dhe do të vihet në dispozicion për përdorim në porositë e ardhshme. Cashback është i vlefshëm gjatë fushatës në të cilën është krijuar dhe për 3 fushatat e plota të ardhshme dhe do të skadojë në fund të fushatës së tretë. Kur kthimi i parave të jetë grumbulluar ose skadimi i tyre po afrohet, do të merrni një njoftim në llogarinë tuaj.
Ju nuk mund të merrni para për produkte pa pikë bonus; të tilla si tarifat, materialet e printuara ose mostrat.
Për porosinë e tyre të parë, anëtarët dhe brand partnerët e marrin një zbritje të mirëseardhur prej 15%, por cashback në atë porosi llogaritet ende në bazë të çmimit origjinal të plotë të produktit.
Për të kontrolluar bilancin tuaj, shkoni te portofoli juaj Oriflame në menunë kryesore.