Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Cka është shuma e parave që skadon?

Shuma e portofolit që skadon është pjesë e shumës së fondeve të portofolit tuaj që do të skadojnë së shpejti, kështu që mund t'i përdorni para se të mbarojnë. Kjo veçori është veçanërisht e dobishme nëse keni fonde që janë të lidhura me një afat ose ofertë specifike.
Sapo ndonjë nga shuma juaj të skadojë, ajo do të shtohet në portofolin tuaj Oriflame, duke ju dhënë mjaft kohë për t'i përdorur ato përpara se të zhduket. Kjo siguron që gjithmonë të përfitoni sa më shumë nga paratë tuaja dhe të përfitoni nga çdo ofertë ose promovim special.