Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar
  1. Home
  2. Shërbimi për Konsumatorë
  3. Regjistrimi, anëtarësimi, profili
  4. Kam harruar fjalëkalimin tim,si mund ta kërkoj një të ri ?

Kam harruar fjalëkalimin tim,si mund ta kërkoj një të ri ?

Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj të vjetër, mund të kërkoni një të ri në vetëm disa hapa.

Në faqen kryesore, klikoni në fushën për kyqje.

Pastaj, klikoni në fushëNn KENI HARRUAR FJALËKALIMIN?  dhe zgjidhni opsionin Email për të marrë fjalëkalimin e përkohshëm