Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar
  1. Home
  2. Shërbimi për Konsumatorë
  3. Regjistrimi, anëtarësimi, profili
  4. A janë të sigurta informatat e mia personale të ofruara në Oriflame,të sigurta dhe të mbrojtura nga keqpërdorimi ?

A janë të sigurta informatat e mia personale të ofruara në Oriflame,të sigurta dhe të mbrojtura nga keqpërdorimi ?

Rregullat për mbrojtjen e të dhënave personale janë përcaktuar shumë qartë dhe saktë dhe mund t'i shihni në lidhjen e mëposhtme:
https://ks.oriflame.com/about/privacy-policy
Kur regjistroheni, është e nevojshme të lexoni dhe pranoni Kushtet dhe Kushtet e Përgjithshme dhe Rregullat për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.