Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Si mund të regjistrohem në Oriflame?

Ju mund të regjistroheni në Oriflame në faqen tonë të internetit, shumë lehtë në vetëm disa hapa. Për t'u regjistruar, gjithçka që duhet të bëni është të futni informacionin bazë për të bërë porosinë tuaj të parë. Anëtarësimi juaj do të lidhet me një anëtar ekzistues i cili do të bëhet sponsori juaj.

Në faqen kryesore të faqes sonë të internetit, klikoni në fushën Bashkohuni me ne dhe shijoni përfitimet:

https://ks.oriflame.com/business-opportunity

Përveç informacionit personal që futni, është e nevojshme që ta lexoni dhe ta pranoni Kushtet e përgjithshme dhe rregullat për mbrojtjen e të dhënave personale.

KUJDES: mos e lini faqen tonë derisa të keni përfunduar aktivizimin e llogarisë tuaj!