Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar
  1. Home
  2. Shërbimi për Konsumatorë
  3. Regjistrimi, anëtarësimi, profili
  4. Si mund të korigjoj informacionin tim personal që është futur gabimisht ?

Si mund të korigjoj informacionin tim personal që është futur gabimisht ?

Pasi të regjistroheni në faqen tonë të internetit, hapni PROFILI SETUP në faqen kryesore.
Nga të dhënat personale, ju mund të ndryshoni vetë numrin e telefonit, adresën e dorëzimit, adresën e emailit dhe fjalëkalimin: