Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar
  1. Home
  2. Shërbimi për Konsumatorë
  3. Regjistrimi, anëtarësimi, profili
  4. Nuk e kam pranuar linkun e aktivizimit,a mund ta dergoj përsëri?

Nuk e kam pranuar linkun e aktivizimit,a mund ta dergoj përsëri?


Gjatë regjistrimit në faqen tonë të internetit, është e nevojshme të zgjidhni se si dëshironi të merrni lidhjen e aktivizimit. Ju mund të zgjidhni që lidhja e aktivizimit të arrihet me email ose SMS. 

 

KUJDES: mos e lini faqen tonë derisa të keni përfunduar aktivizimin e llogarisë tuaj!

Kur klikoni në lidhjen e aktivizimit - AKTIVIZO - duhet të regjistroheni në faqen tonë të internetit me numrin tuaj të anëtarësimit dhe fjalëkalimin që keni krijuar gjatë regjistrimit.

Nëse konstatoni se nuk keni marrë një lidhje aktivizimi përmes postës elektronike ose SMS, tashmë do t'ju ofrohet mundësia për të paraqitur përsëri në faqen tonë të internetit.: