Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Çfarë përfitimesh kam nëse anëtarësohem?

Ne ju ofrojmë një gamë të gjerë të befiteve, nga fitimet shtesë te karriera juaj.

Ti vendos. Fitoni para duke rekomanduar produkte dhe duke ftuar të tjerët t'ju bashkohen.

Me ne, ju keni lirinë të zgjidhni orarin tuaj të punës, të punoni aty ku dëshironi dhe të shijoni më shumë kohë duke bërë gjërat që doni. Shijoni stilin e jetesës fleksibël që keni dashur gjithmonë, duke filluar që sot!

Ju vendosni se si ta përafroni biznesin tuaj me stilin tuaj të jetesës, si dhe nëse doni të krijoni një punë me kohë të pjesshme ose me kohë të plotë dhe Oriflame do t'ju mbështesë me burimet dhe trajnimet që ju nevojiten në rrugën drejt suksesit.

ZBRITJA E MENJËHERSHME - Do të keni 20% zbritje në krahasim me çmimet e treguara në katalog.

TRAJNIME FALAS - Nëse dëshironi të mësoni gjithçka për kujdesin dhe bukurinë, stilin e jetës Wellness, si të zhvilloni biznesin e Oriflame dhe të bëheni lider në mjedisin tuaj, ju këshillojmë të identifikoheni në seksionin TRAJNIME pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj.

MJETET DIGJITALE - Punoni me pajisje celulare në çdo kohë dhe kudo!

Njihuni me produktet dhe porositni nëpërmjet aplikacionit Oriflame.
Menaxhoni biznesin tuaj me aplikacionin Oriflame Business.
Analizoni gjendjen e lëkurës tuaj me aplikacionin Oriflame SkinExpert.
Provoni praktikisht produkte të reja make-up dhe rekomandojini ato me aplikacionin Oriflame Makeup Wizard.

Të gjitha aplikacionet e Oriflame ofrohen në Google Play dhe App Store.

UDHËTIMI NGA ORIFLAME - Ndërsa zgjeroni biznesin tuaj, do të keni mundësinë të kualifikoheni për udhëtime ndërkombëtare dhe të merrni pjesë në konferencat e Oriflame, të takoni Liderë nga e gjithë bota dhe të festoni së bashku sukseset e përbashkëta.