Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Qëndrueshmëria

Për shkak se ne jemi nga Suedia, natyra ka një vend shumë të veçantë në zemrat tona. Është pjesë e asaj se kush jemi dhe si jetojmë. Kjo dashuri dhe respekt për natyrën reflektohet në pasionin tonë për produktet e përgjegjshme të bukurisë dhe angazhimin tonë për qëndrueshmëri.Për një të nesërme më të mirë, më të bukur

Ne po bëjmë gjithçka që mundemi për t'i bërë produktet tona të bukurisë dhe proceset e prodhimit më të qëndrueshme, duke u fokusuar në iniciativat që ndihmojnë në mbrojtjen e klimës, ruajtjen e pyjeve dhe kujdesin për oqeanet tona.


Lider Klimatik


Ne jemi krenarë që jemi një nga Liderët e Evropës për Klimën në vitin 2022 sipas Raportit Special të Liderëve të Klimës në Evropë të Financial Times. Reduktimi i ndikimit tonë në klimë është një prioritet i vazhdueshëm dhe kyç për të reduktuar ndikimin tonë mjedisor në përgjithësi.

Miqësore për pyllin


Në Suedi, ne rritemi të rrethuar nga peizazhe të gjelbra pyjore, kështu që ne kemi një vlerësim të integruar për pyjet tona dhe burimet dhe përbërësit e vlefshëm që ato ofrojnë. Kjo është arsyeja pse 99% e paketimit të letrës dhe kartonit tonë të katalogut është nga mullinj letre të çertifikuara të besueshme ose materiale të ricikluara. Ne kemi mbjellë dhe mbrojtur rreth 7 milionë pemë që nga viti 2019 në programet e ripyllëzimit dhe ruajtjes në mbarë botën, duke ndihmuar në mbrojtjen e klimës sonë të çmuar.

Bukuri e zgjuar nga uji


Uji është një përbërës kyç në formulimet dhe prodhimin e kozmetikës, ndaj ne bëjmë shumë kujdes ta përdorim me mençuri dhe ku është e mundur, ta përdorim më pak. E keni provuar shiritin tonë të shampos Love Nature? Është zhvilluar me më pak ujë dhe një formulë më të koncentruar.