Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Pavarësisht nëse po zhvillojmë një koleksion produktesh miqësore për veganët ose përdorim 100% energji të rinovueshme në objektet tona prodhuese neutrale ndaj klimës, mund të jeni të sigurt se qëndrueshmëria është gjithmonë një faktor i rëndësishëm në krijimin e produkteve tuaja të preferuara. Ne vazhdimisht përpiqemi të zvogëlojmë ndikimin tonë në mjedis dhe të arrijmë bukurinë që është e mirë për ju dhe e mirë për planetin tonë.


Bukuri e biodegradueshme


Produktet e njohura për shpëlarje nga koleksionet Love Nature, Beautanicals dhe Discover janë tashmë të biodegradueshme. Deri në vitin 2025, ne duam t'i bëjmë të gjitha produktet tona të reja për shpëlarje të fytyrës dhe trupit të biodegradueshme.

100% granula eksfolimi natyral


Ne nuk përdorim mikro-rruaza, por vetëm rruaza eksfoluese natyrale, si lëvozhgat e bajameve, farat e frutave dhe gropat e ullirit. Më mirë për ju, më mirë për oqeanet tona!

Përbërësit përgjegjës


Të gjithë përbërësit e produkteve tona kozmetike i nënshtrohen një procesi të rreptë ekologjiko-etik të kontrollit të origjinalitetit, ndikimit në mjedis dhe etikës, janë të sigurt për t'u përdorur dhe me cilësi të lartë.

Çdo vit ne mbjellim dhe mbrojmë 6 milionë pemë


Ne marrim pjesë në projekte për mbrojtjen dhe ripyllëzimin e pyjeve në të gjithë botën - nga India dhe Indonezia në Kinë dhe Meksikë.

Paketim më i mirë


Ne jemi të përkushtuar për të rritur përqindjen e përbërësve të ricikluar në paketimin tonë, duke përfshirë paketimin plastik dhe qelqi. Ujërat tona të parfumeve .SE vijnë në paketim me të paktën 40% xhami të ricikluar dhe produktet Beautanicals vijnë në shishe plastike 100% të ricikluara.

 

99% e paketimit të kartonit dhe letrës për katalogë vijnë nga burime të çertifikuara ose materiale të ricikluara


Kënaquni duke shpaketuar produktet tuaja të preferuara duke ditur se paketimi i kartonit dhe letrës vjen nga burime të certifikuara nga FSCTM ose materiale të ricikluara.

 

76% më pak CO2 në 10 vjet


Ne reduktuam emetimet e CO2 me më shumë se 61,000 ton – kjo është ekuivalenti i emetimeve të CO2 nga karikimi i 7.4 miliardë telefonave inteligjentë. Reduktimi i emetimeve të CO2 është prioriteti ynë.

100% energji e rinovueshme


Ne reduktojmë emetimet e CO2 duke përdorur energjinë e gjelbër në të gjitha fabrikat dhe objektet tona.

Klima neutrale


Objektet tona të prodhimit dhe operimit janë neutrale ndaj klimës, siç janë të gjitha ngjarjet dhe konferencat globale të Oriflame.