Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Bëhuni konsumator VIP

Shpërbleheni për të jetuar një jetë më të shëndetshme dhe më të bukur. Ju jeni ajo që e bën Oriflame të veçantë dhe ne duam t'ia kthejmë - me produkte falas, zbritje dhe këshilltarin tuaj personal të bukurisë. Ky është një klub ndryshe nga çdo tjetër që ju vë në kontroll të bukurisë suaj për herë të parë - dhe ju shpërblen për zgjedhjen tuaj.

Pyetjet më të shpeshta

Çfarë është një klient VIP?

Si të bëhem klient VIP?

Çfarë përfitimesh kam unë si klient VIP?

A mund t'i kthej produktet?

Si mund të paguaj për porositë e mia?

Çfarë opsionesh dërgimi kam?

A mund të blej akoma produkte nëse nuk jam klient VIP?