Bëhuni konsumator VIP

Mirë se vini në regjistrimin tonë online! Regjistrimi tek ne është i shpejtë dhe i lehtë. Ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm dhe klikoni "Regjistrohu"

Si të regjistroheni

Jeni vetëm një hap larg për t'u bërë Klient VIP. Thjesht plotësoni formularin, krijoni një fjalëkalim dhe shtypni Regjistrohu.

Çfarë përfitoni si Konsumatorë VIP

Dërgesë pa pagesë
Shijoni transportin falas për të gjitha porositë mbi 30 Euro

Shpërblehuni për blerjet
Për çdo blerje, do të fitoni pikë shpërblimi për bukurinë – të cilat mund t'i shfrytëzoni për produkte falas. Plus, ju merrni mostra produktesh falas me çdo porosi dhe një garanci 30-ditore për kthimin e parave.

Këshilla bukurie
Çdo pyetje, gjithmonë përgjigje! Si VIP, ne ju lidhim me një partner brendi, i cili do t'ju japë këshillat e duhura të bukurisë dhe do t'ju ndihmojë të blini produktet e duhura herën e parë.

Detajet e llogarise

Personal details

Duke u regjistruar si konsumatorë VIP, ju pranoni të merrni oferta produktesh dhe këshilla bukurie me email dhe mesazhe me tekst nga Oriflame dhe partneri juaj i brendit. Ju gjithmonë mund t'i modifikoni preferencat tuaja nën profilin tuaj ose në kutitë më poshtë.

Detajet e transportit

Detajet përfundimtare

Më shumë