Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar
  1. Home
  2. Ju jeni ftuar!

Lajm i madh! Ju keni 10% zbritje falë mikut tuaj.

Për të marrë zbritjen tuaj thjesht regjistrohuni si klient VIP kur të bëni porosinë.

Dhe a e dini çfarë? Si klient VIP do të përfitoni transport falas, merrni 10% zbritje ne katalogun e rradhes, dhurata falas dhe më shumë.

VIP Benefitet

Dërgesë pa pagesë

Si VIP, ju gjithmonë përfitoni transport falas për porositë mbi 30 Euro

Merrni 10% zbritje ne katalogun e rradhes

Për çdo blerje, do të fitoni 10% zbritje të cilat mund ti shfrytëzoni në katalogun e ardhshëm.

Këshilla bukurie

Çdo pyetje, gjithmonë ka përgjigje! Si VIP, ne ju lidhim me një partner brendi, i cili do t'ju japë këshillat e duhura për bukurinë dhe do t'ju ndihmojë të blini produktet e duhura herën e parë.